duminică, 4 septembrie 2011

He's mine,bithes!

cumsatebagiinrelatiilealtora.ro
Ok, te inteleg ca esti frustrata si ca poate mai tii la el, dar nu e vina mea.
Just.Dar daca o sa vii la mine vreodata sa imi zici: "ma deranjeaza ca esti cu X pt ca eu inca tin la el.", nu o sa mai comentez nimic.
Poate a fost nesimtit, poate nu a apucat sa imi zica ca tre sa plece, dar nu trebuie sa te apuci tu sa faci remarci nefolositoare. Nu vreau sa folosesc injurii la adresa ta, numai caa...m'au enervat "sfaturile" tale date aiurea. Nu imi pasa ce ai fi facut in locul meu.
A fost un bou cand ti'a facut ceea ce ti'a facut, intradevar. Dar tu nu ai mai vrut sa fii cu el de dinainte sa aflii. Poate ai avut dreptate. Poate nu merita, dar vreau eu sa ma conving. Lasa'ma te rog sa am aceasta placere. Sa sufar dupa el, sa am nopti nedormite in care sa ma gandesc cat de mult il iubesc si cat de putin merita si cat de sexy ar fii sa privim rasaritu in cort in Vama.Vreau sa simt eu toate astea si sa nu ascult de oricine cand imi spune ca nu merita.
Sunt posesiva si nebuna cand vine vorba de baieti. E al meu, nu incerca sa te atingi de el, ca te omor!:-w[postu' lu alexa zice bine ce zice!]
Deci a fii clar, daca te bagi pe el te omor, oricine ai fi.Si i'am spus si lui explicit: Daca ma inseli, te calc in picioare. Daca o sa aiba vreodata tupeu' asta nu stiu ce fac.Oricum ma jur ca o sa il doara de 2 ori mai rau decat m'a durut pe mine.

Un comentariu: