luni, 17 ianuarie 2011

Iubire tu faci tot ce vrei din minee

Ce e ma iubirea?Nici nu stiu daca am aflat'o-bine eu asa cred:">.
E sentimentu de bine:)sii si e uimitor.asa ca de interes am intrebat niste prieteni ce cred ei ca e iubirea si ce simt.
Asa ca:
Geo: Pf,sa simti cum prinzi aripi,sa zbori,apoi sa te izbesti cu putere de pamant
Alexa: iubirea nu este ceva definit.Fiecare simte[sau nu] iubirea in felul sau.Pentru mine iubirea e ceva mai mult decat magic.Ceva ce nu poate fi invins.Iubirea poate fi ceva minunat, dar poate declanasa un razboi daca nu "cititi cu atentie prospectul".Iubirile secrete sunt cele mai frumoase.Iubirile tandre, copilaresti. Doi copii care se iubesc.Tot ce are nevoie lumea este iubirea.:)
Lexa:ai un gol in stomac cand il vezi...porti tocuri inalte cu fusta scutra cu speranta ca EL o sa treaca pe langa tine si o sa descopere ce gagica buna esti:));nopti albe in care te gandesti la EL,e ca supa de pui cu fidea si multa sare.
Ana:Hai Monii!Ce intrebare e si asta?Hai sa incepem.Ce o putea fi dragostea?Un baton de cocos(ca Bounty);......(sa pui 6 puncte cand il scri!Da,Moni?).Flori multe,multe flori.Lexa strigand in toatata clasa:Daa...Ana il place pe baiatu ala......(din nou 6 puncte)de la ..!!(sa scri ce am scris in paranteze,Moni,inclusiv pe asta)
Dana:Nu sunt indragostita,dar am fost si nu,nu de Alex.(asta a fost asa de...)Ce inseamna dragostea pentru mine:-?pai fluturasi in stomac cand il vad:),multe certuri cu mama pe tema mesajelor(Iar butonezi telefonu' ala?),nopti perdute gandindu'ma la el,certuri cu prietene pe tema:Frate,de ce nu ma bagi in seamä" si chestii dinastea.





As vrea mai multe pareri de baieti da cand il intrebi asta pe Vlad in ora de muzica el zice: Nu stiu! Si continua sa se joace cu un yoyo.


Pentru voi ce e iubirea?

4 comentarii:

  1. E un sentiment intens, invincibil, care creaza dependenta, care te urca pe cele mai inalte culmi, care te poate arunca in gol cand nici nu te astepti, dar care te si poate prinde in picaj.
    E daruirea de sine, sacrificiul si, pana la urma, fericirea. Ne aduce bucurii, lacrimi si altele.
    Inseamna mesaje, cadouri, bani, nopti pierdute, certuri, ganduri aiurea, iesiri, plimbari, afectiune.. de-astea. Ai prins ideea (:

    RăspundețiȘtergere
  2. lol. cand o citesc acum MA APUCA PLANSU =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea e chestia aia,care vine pe neasteptate si nu ai cum sa o opresti. Si cand ai vrea sa se termine arde prea tare. Iubirea e sa te pierzi cand esti pe langa el,sa te balbai,sa razi degeaba,sa sari,sa fi euforica,ba chiar sa salivezi,sa te uiti dupa EL si sa intri in pereti,usi,copaci sau sa cazi pe scari! Atat de dureros si totusi atat de frumos..:-<...[si as mai avea muult de scris]

    RăspundețiȘtergere